O nas

// Ekspert s tradicijo

Intact Group – že več kot 30 let

Podjetje INTACT Group letos praznuje 33 let obstoja. S tem praznujemo 33 let vplivanja na razvoj in umno uporabo medicinskih in športnih tehnologij, poleg tega pa tudi razvijanja panog »Triatlon« in »Nordijska hoja« v Sloveniji.

Že vse od ustanovitve podjetja je naša orientacija znanost; trdimo le to, kar je dokazano. S tem načelom v glavi za naše stranke, tako iz športnih kot iz medicinskih vod, aktivno sestavljamo ponudbo, ki ne dopušča dvomov ali nejasnosti glede tehnologij in njihovih verodostojnosti.

// Ekspert s tradicijo

Naša misija

Naša misija je in je od nekdaj bila, najti najnaprednejše in najbolj znanstveno dokazane tehnologije na svetu ter delo z njimi omogočiti strokovnjakom v svoji državi.

Ker vsaka visoka tehnologija za optimalne rezultate potrebuje tudi veliko specifičnih znanj, si prizadevamo za opremljanje naših strank s stalno edukacijo in podporo skozi neprestano komunikacijo.

Večina tehnologij in aktivnosti, s katerimi smo se ukvarjali v preteklosti so bile v Sloveniji (in bivši Jugoslaviji) novost, a smo vse spremenili v uspešne projekte.

// Intact Group

Vizija Intact Group

Vizija INTACT GROUP je poleg našega osebnega konstantnega stika s strankami povezovanje uporabnikov naših tehnologij med seboj in oblikovanje skupnosti, v kateri strokovnjaki enakih in različnih strok drug z drugim izmenjujejo znanja in se medsebojno podpirajo, tako da z našo tehnologijo dosegajo najboljše možne rezultate.

Aktivno sodelujemo s fizioterapevti, zdravniki, športniki, trenerji, kozmetičarkami, s katerimi skrbimo za tok aktualnih informacij, izvajanje predavanj in praktičnih edukacij na vseh področjih naše dejavnosti. Skupaj zmoremo!