ENA BABIĆ V Čakovcu uvaja enega izmed najbolj iskanih lepotnih tretmajev na svetu – tehnologijo INDIBA TECAR

Screenshot 2024 06 09 at 23.05.09 elektrostimulator

V svetu, ki se nenehno razvija, industrija lepote in zdravja pogosto prinaša nove trende in inovacije. Eden najnovejših in najbolj priljubljenih tretmajev na Hrvaškem je tehnologija INDIBA®. Tehnologijo INDIBA tecar v Čakovec uvaja naša znana teniška igralka in večkratna državna teniška prvakinja Ena Babić s svojo “Body and Skin Clinic by Ena”, o kateri je bil objavljen tudi članek na emedjimurje.net.hr , ki si ga lahko preberete tukaj

Babićeva se je po 17 letih uspešne športne kariere odločila za podjetniško pot, saj je prepoznala potrebo po inovativnem in celostnem pristopu do lepote in zdravja v svoji lokalni skupnosti. Kombinacija športnega duha in estetike Ena Babić se je po končanem petletnem študiju financ in športnega menedžmenta v Ameriki vrnila v rodno mesto, da bi svojim someščanom prinesla najnovejša spoznanja s področja lepote. Kot vrhunska športnica se zaveda pomena vlaganja v osebni razvoj za doseganje vrhunskih rezultatov tako navznoter kot navzven. “Body and Skin Clinic by Ena” ponuja tretmaje, ki omogočajo doseganje tistih končnih odstotkov popolnosti, ki jih s tradicionalnimi metodami težko dosežemo.  V “Body and Skin Clinic by Ena” se ponašajo z uporabo revolucionarne tehnologije INDIBA tecar, ki je hitro postala ena najbolj iskanih tretmajev na svetu, tudi na Hrvaškem. Tretmaji INDIBA tecar uporabljajo edinstveno radiofrekvenčno tehnologijo 448 kHz, ki omogoča globinsko segrevanje kože, spodbujanje proizvodnje kolagena in elastina ter obnovo celic.

Ta patentirana radiofrekvenčna tehnologija vpliva na zmanjševanje maščob in oblikovanje telesa v procesu razgradnje maščobnih celic, pospešuje metabolizem in izloča toksine iz telesa, kar izboljša elastičnost kože s spodbujanjem proizvodnje elastina in kolagena. Naprave INDIBA EDNA PLUS in aparati INDIBA EDNA PLUS, ki so na voljo v “Body and Skin Clinic by Ena”, dosegajo izjemne rezultate pri negi obraza in oblikovanju telesa. Izboljšajo teksturo in stanje kože, povrnejo tonus, zmanjšajo gube, napnejo podočnjake ter kožo oksigenirajo in hidrirajo. Ti tretmaji niso rezervirani samo za ženske; njihove blagodejne učinke prepoznava vse več moških, ne glede na starost. Specializirane terapije INDIBA Deep Beauty poleg standardnih lepotnih tretmajev ponuja tudi specializirane terapije za trebuh in medenično dno. Ta zdravljenja vključujejo obravnavo težav, kot so diastaza rektuma, endometrioza, okrevanje po porodu in carskem rezu ter druga stanja, povezana s trebuhom in medeničnim dnom.

Tretmaji INDIBE tecar so varni, prijetni in zagotavljajo vidne rezultate že po prvem obisku. Ena Babić in njena ekipa v “Body and Skin Clinic by Ena” so, tako kot naše ostale stranke,ki uporabljajo INDIBO tecar, predani zagotavljanju najvišjega standarda storitev z uporabo najnovejših tehnologij in pristopov v estetski negi.