Zakaj izbrati ravno INDIBO TECAR?

Screenshot 2024 06 06 at 19.17.34 elektrostimulator

Z eno besedo ker se bistveno pozitivno razlikuje od vseh drugih  t.i. «t.e.c.a.r.«  tehnologij in ker nam poleg veliko zvestih uporabnikov po celem svetu zaupa tudi veliko znanih športnikov, med drugimi Rafael Nadal, Carlos Sainz, Alex Rins, Russel Wilson in mnogi drugi, ki jih lahko najdete na uradni spletni strani Indibe.

Kako deluje terapija z INDIBO?

INDIBA tecar skozi telo prenaša el.tok preko elektrod pri radiofrekvenci 448 kHz.  Če je intenzivnost prehajanja el.toka dovolj visoka, ta tok postopoma zvišuje temperaturo tretiranega tkiva. Zviševanje temperature sproži naravno regeneracijo, celjenje in sproži naravni obrambni mehanizem telesa.  Pri frekvenci 448 kHz lahko dosežemo tudi druge učinke – biostimulacijo, ne da bi segreli tkivo, kar je razvidno iz molekularnih raziskav.

INDIBA tecar nudi celovito usposabljanje in specializirane tečaje uporabnikom. Konstantno sodelujejo z vodilnimi univerzami in raziskovalnimi centri, da zagotovijo varno in učinkovito tehnologijo. Mnogo sredstev vlagajo v raziskavo tehnologije, da zagotovi le najboljše rezultate. Skozi te raziskave so v zelo prepoznavni španski univerzitetni bolnišnici Ramon y Cajal v Madridu (ekipa dr. Ubeda) raziskovali, kaj se zgodi s telesnimi celicami ob uporabi INDIBE tecar. Ugotovili so, da je INDIBINA frekvenca 448 kHz najučinkovitejša pri spodbujanju matičnih celic, brez poškodovanja normalnih zdravih celic. 

INDIBA tecar je zato edinstven sistem, ki stimulira intra/extracelularno ionsko izmenjavo na način ponovnega vzpostavljanja fiziološke električne aktivnosti celice in omogoča njeno pravilno delovanje.Gre torej za unikatno, dokazano in stabilno frekvenco 448 kHz, pri kateri se tkivo najhitreje regenerira.

Pri INDIBI konstantno raziskujejo radiofrekvence že zadnjih 40 let.Podprta je s kliničnimi dokazi v več kot 200 objavljenih medicinskih člankih, je medicinsko varna pri pacientih z osteo implantati in ni kontraindicirana pri tumornih stanjih. Indiba tecar je razvijana v lastnem medicinskem in znanstvenem oddelku in je skozi vsa ta leta dosegla in še vedno dosega izvrstne rezultate pri akutnih in kroničnih stanjih. Aparati Indibe se proizvajajo v lastni proizvodnji v Barceloni/EU,kjer je tudi sedež podjetja, poseduje pa tudi razne evropske in celo najstrožji ameriški FDA certifikat.

Screenshot 2024 06 07 at 17.56.21 elektrostimulator

Zaradi pozitivnega delovanja na telo ljudi in živali so razvili naprave, ki so prilagojene za uporabo na ljudeh – »Activ« naprave (AT7, CT8, CT9)  in na živalih – »Animal health« naprave (kopitarji (VET905) in male živali (AH100)). Poleg tega imajo pri INDIBI še oddelek in tehnologijo za estetske-lepotne terapije (Deep Beauty) in medicinsko estetiko (Deep Care).

Več o delovanju INDIBE tecar si lahko ogledate v videu na naši YouTube strani.