Focus & Fusion Danus 10

Focus & Fusion ultrazvočni sistemi se uporabljajo na različnih področjih, ki pokrivajo skoraj vse oddelke v bolnišnici – splošna diagnostika, zdravje žensk, kardiologija, VAS/MSK/SMP, točka nege itd. Focus & Fusion uvaja sistem dobavne verige najvišjega razreda v industriji in strogo nadzoruje kakovost izdelkov od materialov, komponent in podsistemov do končnih izdelkov.

Pošljite povpraševanje

ali pa nam pišite na intact@intact-group.com

Opis

Serija Danus 10 

Napredne funkcije

Sistem za prijavo s prstnim odtisom

Upravljanje več uporabniških računov s preprosto prijavo s prstnim odtisom omogoča uporabnikom, da preprosto preklapljajo med različnimi računi in izberejo svoje nastavitve po svoji meri.

fCustom

Podrobnosti parametrov na zaslonu na dotik lahko prilagodite glede na potrebe zdravnika.

fCharge

Polnjenje katerekoli naprave, ki podpira brezžično polnjenje.

fIntelligent

Uporabniki lahko prilagodijo slog slike v inteligentnem načinu in hitro preklapljajo med različnimi slogi slike, da se zadovolji različne potrebe uporabnikov.

Izboljšana ergonomija

Danus 10 razbija tradicionalni vzorec z ustvarjanjem nečesa novega in izvirnega, kar zagotavlja odlično uporabniško izkušnjo z inovacijami.

Sonde

Focus & Fusion ponuja široko paleto sond za različne uporabe, vključno s konveksnimi, linearnimi, fazno niznimi, mikrokonveksnimi, enokristalnimi sondami itd.  Zahvaljujoč edinstveni BTM tehniki sonde Focus & Fusion  zmogljivost presega pričakovanja uporabnikov.

Tehnologija

Platforma za snemanje Harmony

Uvaja inovativno bočno oblikovanje snopa, ki prebija meje konvencionalnega ultrazvoka in dosega popolno fokusiranje akustičnega polja.

Pametni algoritem za izbiro  snopa uporablja vso energijo oddajanja za zagotavljanje visokokakovostne slike.

Napredno oblikovanje snopa – 16x oblikovanje snopa

• Dobimo 16 sklopov reflektiranih signalov po vsakem ultrazvočnem oddajanju.

• Zaradi 16-krat večjega oblikovanja snopa je potrebno manj časa, da dobite enako količino podatkov. To znatno poveča hitrost sličic in sposobnost zajemanja premikajočih se tkiv.

• Zajema več podrobnosti na sliki bližnjega polja in izboljšuje različnost bočne ločljivosti tako v bližnjem kot v oddaljenem polju.

BTM

Postopek vezave; Z enotnim postopkom vezave se lahko vezavo keramike in vodiča dobro nadzoruje (največja debelina: 1 μm), da se izboljša doslednost delovanja med elementi.

Trojne plasti prilagajanja; Boljša občutljivost in širina prepustnosti se lahko dosežejo s trojnimi plastmi prilagajanja.

Mikro element; Z mikro obdelavo se en element razreže na več podelementov (najmanjša velikost: 75 μm), da se poveča občutljivost in širina prepustnosti pretvornika.

Sonde

Focus & Fusion ponuja široko paleto medicinskih ultrazvočnih sond. Poleg PZT sond zagotavlja tudi visoko kakovostne enokristalne sonde in kompozitne sonde iz piezoelektričnega materiala. Focus & Fusion izdelki dokazujejo visoko učinkovitost in zanesljivost zahvaljujoč njihovi edinstveni platformi BTM in natančno nadzorovanemu procesu. Prav tako je posvečeno veliko pozornost EMC in toplotnemu nadzoru, kar je zelo pomembno za odpornost proti motnjam in za trajnost izdelka.