Focus & Fusion Finus 70

Focus & Fusion ultrazvočni sistemi se uporabljajo na različnih področjih, ki pokrivajo skoraj vse oddelke v bolnišnici – splošna diagnostika, zdravje žensk, kardiologija, VAS/MSK/SMP, točka nege itd. Focus & Fusion uvaja sistem dobavne verige najvišjega razreda v industriji in strogo nadzoruje kakovost izdelkov od materialov, komponent in podsistemov do končnih izdelkov.

Pošljite povpraševanje

ali pa nam pišite na intact@intact-group.com

Description

Finus serija

Napredne funkcije

Ultrazvočna elastografija v realnem času

Ultrazvočna elastografija v realnem času je nova neinvazivna in neboleča tehnologija, ki pomaga določiti trdoto organov in drugih struktur, npr. prsi, ščitnice,prostate.  T.i. »elastične slike« zagotavljajo uporabniku dinamične vizualne informacije in prikazuje moč organa, kar je uporabno za neposredne in kvantitativne diagnostične postopke in zdravljenje.

Izboljšanje vidnosti igle

Na podlagi natančne ultrazvočne tehnologije usmerjanja žarka in fuzije slike – »beam steering« in »image fusion« – se lahko telo igle občutno podaljša, kar omogoča zelo učinkovito delo zdravnika tudi za punkcijske procedure.

Izboljšana kontrastna slika z impulzno inverzno tehnologijo

Pulzno inverzna kontrastna ultrazvočna tehnologija natančno izloči drugo harmoničnost kontrastnih mikro mehurčkov, doseže izboljšanje kontrasta slike z visokim kontrastnim razmerjem do tkiva in zagotavlja podrobnejšo diagnostiko za klinične namene.

Samodejno merjenje intimno-medialne debeline

Inteligentni algoritem samodejno prepozna intimo-medialno debelino karotidne arterije in omogoča zgodnje odkrivanje ateroskleroze.

Izboljšana ergonomija

Serija Finus je zasnovana s poudarkom na ergonomiji za zmanjšanje ultrazvočnih obremenitev  zdravnika med vsakodnevnimi pregledi.  Zagotavljanje udobne in intuitivne izkušnje za vse uporabnike je eden od ciljev serije Finus, zaradi česar je poleg siceršnje izjemne tehnološke kakovosti zaželjen in zanesljiv partner v diagnostiki.